Maskers en Vensters

Introductie Filosofie Etalage Reacties Achter het Masker Links Info
 

Etalage

Maskers en Vensters werkt op maat. Procesbegeleiding bij organisatie ontwikkeling, persoonlijke coaching of training wordt ontworpen op basis van het vraagstuk (zie voorbeelden). 

Daarnaast bieden we een stilte-retraite aan op Schiermonnikoog van 23-27 maart 2020. 

Uitnodiging Stilte-Werkplaats 2020

Vredig, rustgevend, reflectief, ontroerend, meditatief, verdiepend
Beklemmend, ongemakkelijk, confronterend, eenzaam, bedreigend.

Wat doet stilte met jou? 

Stilte laat je zelden onberoerd. Het verdiept, brengt je gedachtestroom tot rust en brengt je terug bij jezelf. ‘Jezelf’ is misschien wel de innerlijke stilte en de verbondenheid met je omgeving en met iets dat groter is dan jezelf. Een plek waar inzichten kunnen komen, soms een plek ook voor rouw of voor het besef van wat en wie werkelijk waardevol voor je zijn.
 
Het lijkt erop dat we steeds verder vervreemd zijn geraakt van deze innerlijke stilte. Alle impulsen om ons heen maken het ingewikkeld om stil te zijn. We zijn gewend aan voortdurende actie, reactie en interactie en we ervaren ongemak als het even stil is. En tegelijkertijd is er vaak een diep verlangen naar rust, diepte en écht contact. Niet zo gek, want het is wetenschappelijk aangetoond dat stilte de gezondheid stimuleert en je prestatie- en concentratievermogen verbetert.
 
Stilte-Werkplaats 
In maart van dit jaar organiseerden wij onze eerste stilte retraite met een kleine groep in een prachtige locatie op Schiermonnikoog. Een enerverende, intense, zware en geweldige week. Na deze retraite kregen we mooie reacties van de deelnemers. Ieder had op zijn eigen wijze een intense, leerzame en louterende week gehad. Een week van inzichten, ontroering en verdieping. Dit heeft ons gestimuleerd om ook volgend jaar weer een retraite te organiseren en nogmaals deze stilte-uitdaging met een nieuwe groep aan te gaan. 
 
Uitnodiging
We nodigen jou dan ook van harte uit om met ons mee te gaan naar onze
Stilte-Werkplaats op Schiermonnikoog van 23 tot 27 maart 2020.
 
De dagen volgen een vast en eenvoudig dagritme We starten de dag vroeg met lichte yoga oefeningen, gevolgd door begeleide meditatie, we zullen verder veel buiten zijn om te wandelen en er is creatieve ruimte en tijd om te schrijven. Een deel van het programma is facultatief, dus je kan ervoor kiezen om delen alleen en volledig in stilte door te brengen, zonder ergens aan mee te doen. Mocht daar behoefte aan zijn, is er op een aantal momenten de mogelijkheid voor een kort persoonlijk gesprek met één van de begeleiders.
 
We vragen je om af te zien van afleiding zoals boeken, muziek, telefoon en internet, om jezelf echt onder te dompelen in de stilte van het eiland. Laat ook je doelen los. Geef daarmee de stilte en je intuïtie alle ruimte voor invallen en inzichten. In de stilte van je eigen wijsheid en autoriteit vind je antwoorden die alleen van en voor jou zijn.
 
Praktische info
Tijd en plaats:
De Stilte-Werkplaats begint op 23 maart om ca. 14:00 in Springfield op Schiermonnikoog. Wij eindigen op vrijdag 27 maart ’s ochtends om 10 uur.
Springfield ligt aan de rand van natuurgebied de Westerplas, zie ook:
www.vakantieboerderij-springfield.nl/groepsaccomodaties/
Kosten:
€ 845 (gedeelde 2 persoonskamer) 
€ 995 (1 persoonskamer) 
Deze prijzen zijn inclusief verblijf, maaltijden, begeleiding en BTW.
 
Aanmelden
Voor meer informatie of aanmelden, stuur een mail naar info@maskersenvensters.nl of bel Ewoud Huizinga 06 415 57 005
Of vul het aanmeldformulier in op www.ontwikkel-werkplaats.nl/inschrijfformulier/

 

Introductie Filosofie Etalage Reacties Achter het Masker Links Info


Fotografie :: Harriëtte van de Vaart Webdesign :: The Bit Factory