Maskers en Vensters

Introductie Filosofie Etalage Reacties Achter het Masker Links Info
 

Achter het Masker

Ewoud Huizinga Maskers en Vensters wordt geleid door Ewoud Huizinga. Op 20 juni 1964 geboren in Groningen.

"Een lange rumoerige school- en studietijd heb ik in 1989 afgerond aan de Hanzehogeschool voor Economische Studies in mijn geboortestad. Hierna ben ik 6 jaar werkzaam geweest in verschillende commerciŽle management-functies bij KPN Telecom. KPN was zojuist verzelfstandigd en volop in cultuurverandering. Als manager een enerverende tijd. Leerzaam, zowel op professioneel als persoonlijk terrein.

In 1996 ben ik samen met twee partners gaan bouwen aan een nieuw organisatie adviesbureau: Papageno. Na een periode van sterke groei heb ik mijn aandeel in het bedrijf in 2001 verkocht en sindsdien werk ik zelfstandig als coach, trainer en interim-manager in het begeleiden van veranderingen en ontwikkelingen van mensen en organisaties. Als interim manager, trainer van managementvaardigheden, begeleider van teamontwikkeling of persoonlijke coach van managers en professionals.

Naast mijn werk ben ik gepassioneerd muzikant, zanger, kleinkunstenaar en reiziger. Recentelijk heb ik twee periodes van een half jaar gereisd door India en Zuid-Oost AziŽ. Dit heeft een grote interesse in oosterse levensbeschouwing en mystiek losgemaakt.

De reis- en theaterervaringen komen tot uiting in mijn werk. De kracht van zang, spel, humor, relativering en diversiteit heb ik aan den lijve ondervonden en zijn onlosmakelijk verbonden met mijn werk. In 2001 heb ik Maskers en Vensters opgericht om de werelden van organisatie-advies, theater, muziek en filosofie met elkaar te verbinden"

 

Introductie Filosofie Etalage Reacties Achter het Masker Links Info


Fotografie :: Harriëtte van de Vaart Webdesign :: The Bit Factory